İdrar Kaçırma Tedavisi

İdrar Kaçırma Tedavisi'nde Elektrik Stimülasyonu / Pelvik Toner

İdrar Kaçırma Tedavisi'nde Elektrik Stimülasyonu / Pelvik Toner
26 Haziran 2018, 17:08

İdrar Kaçırma Tedavisi'nde Elektrik Stimülasyonu / Pelvik Toner


Elektrik Stimülasyon ve EMG Biofeedback Cihazları (Pelvik Toner)

Nu-Tek Pelvik tonerleri  ile idrar/dışkı kaçırma, kronik kabızlık ve anismus (dışkılayamama) gibi rahatsızlıklardan ağrısız-sancısız, ameliyatsız bir şekilde kurtulabilirsiniz.

İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre

Her 3 kadından biri Stres İnkontinansdan yani hapşırma, kahkaha atarken altına kaçırmak, kısaca ani ve ters hareket kaynaklı idrar kaçırmadan müzdariptir.

55 yaş üstü Kadının %50’sinden fazlasında sarkmanın bir türü mevcuttur.

Her 10 Kadından biri sarkma için ameliyat olmaktadır.

Yaşınız ve pelvik taban sağlığınız ne olursa olsun (sarkmaya bağlı ameliyat veya rahim ameliyatı olduysanız bile) Kegel  egsersizleri yapmaya ihtiyaç duyarsınız. Bunun içinde Nu-Tek Pelvik Toner’lere ihtiyacınız var demektir. Kendini dünya çapında ispatlamış bu cihazlarla kendinize olan güveninizi geri kazanmak  ve bu sıkıntılardan kurtulup sağlığınıza kavuşmak çok kolay.

 İdrar kaçırma tedavinizi ertelemeyin. Eğer bugün başlarsanız, yarın daha güçlü olacaksınız.

Nu-Tek Pelvik Toner’leri sayesinde ameliyat olmak zorunda olmadan ve istemediğiniz  bir diyalogda bulunmadan  Pelvik Taban kaslarınızı, yani idrar kaçırma sorununuzu  evinizde tedavi edebilirsiniz.

Pelvikt tonerler Pelvik taban bölgesindeki, kasları, ligamentleri ve lifleri güçlendirmek için dizayn edilmişlerdir. Manuel yapılan Kegel  egzersizlerine göre çok daha etkili sonuçlar oluştururlar. Nu-Tek’ Pelvik Toner’lerin sahip olduğu hazır programlanmış egzersizler ile kontrolü tekrar elinize almanız çok kolay.

Zayıf bir pelvik taban kası kadınlarda gülme ve öksürme kaynaklı kaçakları ve ayrıca tatminsiz cinsel ilişkiyi de beraberinde getirir.

Hayatınızı zindan edebilecek bu problemlerden bir Nu-Tek Pelvik Toner (Elektrik Stimülasyonu) ile kurtulabilirsiniz. 

2 Yorumlar

Osman Sezgin
Osman Sezgin 12 Şubat 2021, 22:52

2018 mayıs ayında tümör nedeniyle prostatım alındı. Ogünden beri idrar kaçırıyorum. Günde 5 pet kullanıyorum. Nu-Tek Pelvik Toner idrar kaçırmamı önler mi?

Celal GÖÇHAN
Celal GÖÇHAN 09 Ağustos 2018, 23:52

11/Temmuz/2015 tarihinde ( açık) prostat ameliyatı oldum.24/04/2018 tarihinde de penil protez ameliyatı oldum.Prostat ameliyatından sonra 2 veya 3 saat, hatta 4 saat idrarımı tutabiliyordum. Penil protez ameliyatından sonra idrarımı tutamıyorum. İstem dışı akıyor, İbadetlerimi huzur içinde yapamıyorum, Toplum içine çıkamıyorum. Stimülasyon (pelvik Toner) cihazı ile tedavi olmak istiyorum. Söz konusu Cihaz ve şatış fiyatı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Saygılarımla.09/08/2018

Yorum Ekle